שי הוא צלם אופנה מן המובילים בישראל, בסיס העבודה שלו הינו בתל אביב ועבודותיו כוללות קמפיינים והפקות אופנה מגוונות בישראל ובחו״ל. כמו כן שי מצלם למגזינים מובילים בישראל ובחו״ל.
מבין לקוחותיו: מייקל קורס, H&M, אדידס, גאנט, דיזל, רויאלטי, אופטיקנה, ג׳ו מלון, רזילי, ווג, לאישה ועוד.
הוא משתמש בצילום ככלי ליצירת סולידריות בין אנשים, הוא עושה זאת על ידי יצירת ערך המשקף הוויה / רגש שכבר יש לו. אני המאמין של שי שכפי שהוא יכול לראות ישויות ותכונות שונות באנשים, אנשים אחרים יוכלו לראות את אותן ישויות ותכונות ולהרגיש את אותן רגשות, מוסתרים או גלויים, שקופים דרך עבודותיו. בכך נוצרת משמעות אמיתית בתמונות שלו.
יש בו חוסר שביעות רצון גדול מאמנות אסתטיקה, ואמנות שמעוררת אופוריה או שלמות, ולכן הוא בוחר לראות ולהבין את העולם במניפסט אנטי-אסתטי כפי שלדעתו, כל האנשים הם.
כמדיום, צילום בשבילו הוא לא הדרך המוחלטת של הנראות אלא הדרך שבה הוא בוחר לראות את חייו ואת האנשים בעולם הזה
ניתן להתרשם מעבודותיו : https://www.shaifranco.com/